Évadzáró

Tavaly október óta heti gyakorisággal vezettem nyitott irodalomterápiás csoportokat Kőbányán, az egyik csoportot Könyvkalandok, a másikat Élettörténetek címmel. Tegnap zártuk az évadot – és a minimum, amit elmondhatok, hogy már most várom a szeptembert, hogy újrakezdjük, folytassuk az utat, amin elindultunk. Voltak alkalmankénti látogatók, a módszerbe épphogy belekóstolók, de a rendszeresen járó „kemény mag” is 15-20 főt számlál. Annyi érdekes, izgalmas élettörténettel, annyi egymásra nyitott, egymást érzékenyen figyelő, ha szükséges, egymást megtartó emberrel, és annyi szeretettel találkoztam néhány hónap alatt, hogy elmondhatatlan a hála, amit érzek irántuk – és nem kevésbé az irodalomterápia, mint módszer iránt. Köszönöm minden résztvevőnek és köszönöm Dr-Béres Judit szakvezető tanáromnak is
Aki pedig még nem járt irodalomterápiás csoportban, annak javaslom, hogy jöjjön (menjen), lubickoljon a csoportban, merüljön el magában a szövegek segítségével!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .