Nyári önismereti alkotócsoport kamaszoknak – június 19-23.

Az év fénypontja a nyár, a nyár fénypontjai pedig az alkotócsoportok. Az idei nyár első csoportját június 19-23-ig tervezem, önismereti fókusszal kamaszoknak. A kamaszkor a nagy átalakulások ideje, csiribá, csiribú, abrakadabra, legyen a gyerekből felnőtt! Jó lenne? Talán kevésbé lenne fárasztó és megterhelő, de biztosan rengeteg izgalmas kalandról is lemaradnánk, ha egyik pillanatról a másikra kéne felnőtté válnunk. Mert a felnőtté válás folyamata izgalmas, küzdelmes, nehéz és gyönyörű egyszerre. Az önismereti csoportok abban segítenek, hogy jobban odataláljunk saját magunkhoz.

A nyári csoportokban öt napon át 9-15 óráig alkotunk, beszélgetünk, ismerkedünk a többiekkel, de főképp saját magunkkal. Játszunk, olvasunk, zenét hallgatunk, és mindenek felett rengeteget alkotunk: festünk, rajzolunk, agyagozunk, kollázst és montázst készítünk – és az alkotásain által jutunk egyre közelebb saját magunkhoz.

A csoport minimum 5 fővel indul és maximum 9 fővel működik.

A 30 órás csoportfoglalkozás ára fejenként 45.000 Ft, amely tartalmazza a csoportban felhasználandó eszközöket, anyagokat (papírok, kréták, festékekek, agyag, ragasztó, stb.), a helyiséghasználat árát és a csoportvezető művészetterapeuta díjazását. Az ár nem tartalmaz étkezést, a napi étkezésről mindenki maga gondoskodik. A csoportfoglalkozás OTP SZÉP kártyával is fizethető,.

Szeretettel várom az érdeklődő kamaszokat és szüleiket!

holdciklus@gmail.com, illetve 06 30 279 4098

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .