Mindennapi kenyerünk

– önismereti beszélgetések étkezési szokásainkról az irodalomterápia segítségével.
Jelentkezési link: https://forms.gle/2vx2ovZjie1btDwg7
A csoport hétfőn esténként találkozik 18.30 és 20.00 óra közt, hogy közösen gondolkodjunk az étkezéssel kapcsolatos szokásainkról. Mit eszünk? Mennyit? Hogyan? Mikor? Miért? Miben hasonlítanak, miben különböznek evési szokásaink, és hogyan jellemeznek minket? Miért olyan nehéz változtatnunk rajtuk?

A beszélgetések apropóját mindig rövid szövegek adják – lehet próza, líra, dalszöveg – amelyek segítenek megfogalmazni a bennünk kavargó különböző érzéseket, segítenek az önismeretben, a továbblépésben, és abban, hogy megértsük, mit miért (t)eszünk – és hogy közelebb kerüljünk ahhoz, hogy ha akarunk, akár változtatni is tudjunk rajta.

A csoport zárt csoportként működik (mindig ugyanazok a csoporttagok vesznek részt a beszélgetéseken, a csoporthoz menet közben nem lehet csatlakozni) és hét alkalomra szerveződik.
Jelentkezési link: https://forms.gle/2vx2ovZjie1btDwg7
Kiket várok?
Várok mindenkit, aki szeret főzni, meg azt, aki nem szeret, aki inkább süt, vagy aki inkább azt sem, aki imádja a fehér asztal melletti társasági evészeteket, meg azokat is, akik sosem ennének mások előtt, és mindenkit, akit foglalkoztat az evéshez fűződő viszonya – akkor is, ha úgy érzi, hogy túl sokat eszik, akkor is, ha túl keveset, ha óramű pontossággal vagy ha rendszertelenül. Várom a finnyásokat, a válogatósokat, a zugevőket, a húsevőket, a zöldségfalókat, azokat, akik csokievésben érintettek, és azokat is, akik fura porokon élnek. Várom a kíváncsi kóstolgatókat, az ízekben utazókat, az undorodókat, a szakácskönyvgyűjtőket – és persze azokat is, akik mindent valamilyen képzeletbeli nagykönyv szerint csinálnak.
A dátumok:
2024. január 15. 18.30-20.00
és további hat hétfő este 18.30-20.00, a csoporttal egyeztetve
A hét alkalom részvételi díja 42.000 Ft (3000 Ft/óra)
A részvételi díj két részletben is fizethető:
az 1. részlet 21.000 Ft január 8-ig, a 2. részlet 21.000 Ft február 5-ig
EARLY BIRD ár mindazoknak, akik 2024. január 2-ig egyben kifizetik a részvételi díjat: 36.000 Ft
Helyszín: ONLINE alkalmak a Google Meets platform
Kérdés esetén forduljon hozzám:
Németh Márti irodalomterapeuta, komplex művészeti terapeuta
06 30 279 4098
holdciklus@gmail.com
A jelentkezési lap kitöltése egy előzetes regisztráció. A jelentkezés  a részvételi díj befizetésével válik véglegessé. A csoportba való bekerülést minden esetben egy kb 20 perces beszélgetés előzi meg, ami minden jelentkezővel négyszemközt történik (szintén a Google Meets alkalmazáson keresztül)
Jelentkezési link: https://forms.gle/2vx2ovZjie1btDwg7

 

“Mindennapi kenyerünk” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .