Veszteségből erőforrás – augusztus végi háromalkalmas csoport

Jelentkezés: https://forms.gle/1fSf9G82tm9QixVN8

Amikor veszteséget élünk át, úgy érezzük, elhagy az erőnk, és ez nehezíti a továbblépést. A gyásznak, a veszteségek elsiratásának van, és kell is hogy helye legyen az életünkben, hiszen mindannyian megtapasztaltunk már kisebb, nagyobb, sőt, akár kibírhatatlannak tűnő különböző veszteségeket. Egyértelműen gyászként gondolunk szeretteink, ismerőseink elvesztésére – de a haláleseteken túl is rengeteg veszteséget éltünk és élünk át, amelyek egy része talán nem is tudatosul, holott a gyász okozta fájdalom elönthet bennünket egy komolyabb betegség esetén, de akár egy várt és akart költözéskor, a szívet melengető büszkeség mellett gyermekeink önállósodásakor, bármely életszakasz lezárásakor, így egy munkahelyváltáskor is, különösen akkor, ha ez pályaelhagyással is együtt jár, esetleg tetézve azzal, ha külső kényszer hatására hoztuk meg a döntést, nem önként, dalolva.

Jó, ha a veszteségnek, a gyásznak tudunk az életünkben helyet és időt adni – és az is jó, ha egy idő után el tudjuk kezdeni felfedezni magunkban azokat az erőforrásokat, amelyekkel folytatni tudjuk az életünket, talán jobb minőségben is, mint ahogy korábban képzeltük. Ehhez a munkához tudok támogatást adni irodalomterapeutaként, művészetterapeutaként, gyászcsoportvezetőként – de akár szervezetfejlesztő, munkajogi tanácsadó szakemberként vagy volt pedagógusként is.

Augusztus  28-29-30-án, hétfőtől szerdáig, három egymást követő napon 18-20 óráig három alkalmas online irodalomterápiás erőforráskereső csoportba várom az érdeklődőket.

Az adatlap kitöltését követően felveszem Önnel a kapcsolatot és megküldöm a számlaszámot, ahová utalni tud. A jelentkezés 9000 Ft átutalását követően válik érvényessé, amely a három alkalmas foglalkozáson való részvételre jogosít. A díjfizetésről minden esetben számlát adok, ehhez szükségem van egy számlázási címre. Az alkalmakat megelőző órában e-,ailben küldöm azt a csatlakozási linket, amellyel az online alkalomhoz csatlakozni tud, ezért különösen fontos, hogy pontos e-mail címet adjon meg!
Az online alkalmak mindhárom napon 18.00-tól 20 óráig tartanak a Google Meet online platformon.
A részvételhez szükség van internetre, kamerára és mikrofonra, illetve a csoporttitok megtartása érdekében a résztvevőnek vállalnia kell, hogy nyugodt, csendes helyről jelentkezik be, olyan helyiségből, ahová más személyek a foglalkozás alatt nem lépnek be, és ahol más ezidő alatt nem tartózkodik. A bekapcsolt kamera és/vagy mikrofon nélkül csatlakozókat az alkalmakon nem tudom fogadni, és a díjukat nem tudom visszautalni. Abban az esetben, ha énmiattam hiúsulna meg az alkalom, a díjat hiánytalanul visszautalom.
A csoportfoglalkozások OTP SZÉP kártyával is fizethetők! Jelentkezési és fizetési határidő: augusztus 24.
Semmilyen adatát nem továbbítom más magánszemélynek vagy szervezetnek – leszámítva a NAV kötelezettséget, ahová a digitális számlák automatikusan befutnak.
Az adatlap kitöltése és beküldése fizetési kötelezettséggel jár. Ha csak érdeklődni szeretne, kérem, írjon a holdciklus@gmail.com e-mail címre, és hamarosan válaszolok.

“Veszteségből erőforrás – augusztus végi háromalkalmas csoport” bejegyzéshez 1 hozzászólás

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .